Se fram emot sommaren - 15 % rabatt på sommardäck.

Den svenska sommaren kan ju vara fullständigt fantastisk. Men den kan också bjuda på tuffare väder som däcken måste klara av. Och lägg till det även vårens och höstens utmaningar. Så låt oss som verkligen kan din bil skifta till sommardäcken, då vet du att det blir rätt gjort. Samtidigt kan vi kontrollera att däcken är i form och skulle du behöva nya så vet vi precis vilka som passar din bil bäst.

15 % rabatt på alla sommardäck från Nokian, Goodyear och Continental

Om det är dags för nya sommardäck, hjälper våra däckexperter dig att välja rätt. De vet precis vilka däck som passar just din bil och din körning. Just nu har vi fina erbjudanden på nya sommardäck - du får 15 % rabatt på ordinarie priser på däck från Nokian, Goodyear och Continental.

Önskar du få däcken monterade är kostnaden 200 kr/däck.DÄCKHOTELL - Däcken hemma i år igen?

Efter den här långa, kalla vintern kan du väl hålla med om att dina vinterdäck är värda det allra bästa? Checka in hjulen på vårt däckhotell för en riktig SPA-vistelse! Vi skiftar däcken, rengör dem och kontrollerar vilket skick de är i. Du slipper ont i ryggen, oljiga händer, sparar plats där hemma och däcken bor tryggt i första klass tills det är dags att använda dem igen.

Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring: 1.890 kr/säsong


Däckproffset: Här är svaren på de vanligaste frågorna.
När är det dags att köpa nya bildäck? Och hur stort mönsterdjup behöver man egentligen ha för att färdas säkert? SEAT´s däckexpert svarar på de vanligaste frågorna.
Läs svaren på Allt för din SEAT

Boka tid för hjulskifte/däckhotell
Gå in direkt och gör din bokning. Du väljer enkelt den tid och anläggning som passar dig bäst. Men gör det redan nu om du vill boka någon av de populäraste tiderna! Hjulskiftet tar cirka 30 minuter. Vi bjuder självklart på kaffe.

Boka hjulskiftestid/däckhotell

SEAT Kortet VISA - poäng på allt.
Dela upp din betalning på 12 månader med SEAT Kortet. Utan ränta och avgifter får du även poängpå alla dina inköp – var du än handlar. Mer information om SEAT Kortet.